Miquel Iceta

Miquel Iceta

email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Document de presentació de la candidatura a la primera secretaria del PSC

Les normes de convocatòria del nostre 14è Congrés demanen als candidats i les candidates a la primera secretaria del partit que manifestin la seva proposta de línies polítiques i organitzatives, així com els seus plantejaments sobre l’estructura de la Comissió Executiva i, si s’escau, propostes de modificació dels Estatuts. Aquest és el sentit d’aquest document.

Pregunta al president de la Generalitat

President, quins beneficis pel país creu que es deriven de l’intent de bloquejar l’accés a França per La Jonquera?

Pregunta al president de la Generalitat

Gràcies senyor president.

Em permetrà que les primeres paraules siguin de condol i solidaritat per les víctimes i els afectats dels aiguats.

La sentencia no es el final

La sentencia de la Sala Segunda del Tribunal Supremo acordada por unanimidad y que condena a los líderes del proceso independentista pesará como una losa sobre la política catalana durante mucho tiempo. El impacto emocional que sienten muchos catalanes, no todos independentistas, y la controversia suscitada por la decisión del Tribunal me mueven a compartir algunas reflexiones.

Intervenció a la compareixença del President de la Generalitat

Moltes gràcies, senyor president,

Molt Honorable president de la Generalitat,

Vostè va demanar comparèixer per informar sobre els darrers esdeveniments de l’actualitat política i judicial. I sens dubte vostè volia, com ho ha fet, fixar la posició del seu govern sobre la recent sentencia del Tribunal Suprem.

Pregunta al president de la Generalitat

Molt honorable president,

Avui els representants dels mitjans de comunicació que segueixen la informació d’aquesta casa ens reclamaven a tots un compromís en favor de la llibertat d’informació i de la seguretat dels professionals que cobreixen esdeveniments de vegades tumultuaris, manifestacions, o altres incidents. Reporters sense Fronteres ens diu que els darrers dos anys hi ha hagut mig centenar agressions a professionals de la informació. Jo crec que és un bon moment perquè tots plegats ens comprometem, no només per les nostres actuacions, sinó també pel nostre discurs i la nostra actitud, a que els professionals puguin desenvolupar en plenitud la seva feina sense por per la seva integritat física.

Intervenció en el debat sobre la moció de censura presentada per C’s

Gràcies, senyor president,

Senyores i senyors diputats,

Senyora candidata,

Si m’ho permet, abans de començar la part més formal de la meva intervenció, li diré que en força moments del seu discurs m’ha semblat que en comptes de presentar una moció de censura a l’actual president de la Generalitat, semblava presentar-la contra qui vol ser-ho després de les properes eleccions, el diputat que els parla.

Sra. Roldán, vostè ha presentat una moció de censura sabent per endavant que estava condemnada al fracàs. De fet, ni tant sols s’ha molestat en sondejar el conjunt de grups de la Cambra abans de presentar-la. Vostè sabia molt bé que no tenia cap possibilitat de guanyar. Malgrat això ha decidit presentar-la, i té dret a fer-ho.

Intervenció en el Fòrum Europa-Tribuna Catalunya

Vull començar per agrair els organitzadors la seva amable invitació i al patrocinador, Assistència Sanitària, el suport imprescindible perquè activitats com aquesta puguin desenvolupar-se i promoguin el debat dels diversos projectes polítics que s’ofereixen a la nostra societat i una possibilitat ben enriquidora d’un col·loqui obert.

Intervenció en el Consell Nacional del PSC stars

Vull que les meves primeres paraules subratllin el nostre suport a la Vaga Mundial pel Clima que s’està desenvolupant avui, i el nostre compromís amb els milers de persones que s’estan manifestant arreu alertant contra el canvi climàtic i en suport a la necessària transició ecològica i energètica que són la única garantia pel futur del planeta.

Subscripció a aquest canal RSS

Miquel Iceta

  • Biografia
  • Galería fotogràfica
  • Diari
  • Arxiu digital
  • Poesia japonesa
  • Issuu
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
×